Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Hele historien om Tongkat Ali 1: 200-utdrag


Av Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi utviklet Tongkatali.orgs 1: 200 tongkat ali-ekstrakt i 1998. Det var bare ett malaysisk selskap som solgte Tongkat Ali før oss.

Vårt første Tongkat Ali-ekstrakt var av forholdet 1:50. Dette er forholdet man får naturlig, uten raffinement.

Du kan prøve dette hjemme. Du kan koke 5 kilo Tongkat Ali rotflis i omtrent en time. Kast deretter røttene. Damp deretter vannet.

Fordampingsprosessen er mer komplisert enn å koke den flisete roten.

Vi i Sumatra Pasak Bumi bruker vår egen vakuumfordampningsfabrikk.

Fordampningsteknikken som vi bruker ble oppfunnet av Henri Nestlé i 1866. Den er basert på standardfysikk. Jo lavere trykk over en væske, jo lavere fordampningstemperatur (kokepunkt).

Under lavt trykk kan du fordampe eller kondensere melk uten lang tilberedning. Du må fremdeles varme opp melken din over 100 Celsius (Celsius) / 212 Fahrenheit i noen minutter for å pasteurisere den (drepe alle mikroorganismer). For denne prosessen trenger du en trykkoker eller autoklaveringsutstyr, som vi også bruker.

Hvis du fordampet alt vann fra den kokte Tongkat Ali-roten, vil du få en hard rest som fester seg til beholderen din, som du må skrape av og frese. Resultatet blir 1:50-ekstraktet ditt, en blanding av uorganiske og organiske forbindelser. De uorganiske forbindelsene inkluderer mineraler og salter. De er mer krystallinske enn organiske forbindelser. Organiske forbindelser er mykere.

Konvensjonell visdom er: de organiske forbindelsene, ikke de uorganiske forbindelsene, står for effekten av Tongkat Ali. Dette er en realistisk antagelse fordi de organiske forbindelsene er spesifikke for planten. De uorganiske forbindelsene er vanlige for et bredt spekter av planter.

1: 200-ekstraktet er avledet fra 1:50-ekstraktet ved mekanisk separasjon, sentrifugering og filtrering. Vi fjerner de krystallinske fraksjonene som er mer sannsynlig å forårsake gastrointestinale symptomer. Fra 1 kg rå 1:50 ekstrakt oppnår vi 250 gram fint, tyngre 1: 200 ekstrakt.

Ekstraktene våre er ikke gjæret. Det er ingen kjemisk endring som gjæring av druesaft til vin. Det er ikke mange proteiner i Tongkat Ali rot, men de tilstedeværende kan bli denaturert under ekstraksjonsprosessen. Denaturering betyr at formen på proteinmolekyler endres, men den kjemiske sammensetningen er det ikke.

Er vårt 1: 200-ekstrakt sterkere enn 1:50-ekstraktet vårt? Det er absolutt mer konsentrert. Tongkat Ali-svindlere strekker sine falske pulver med sildenafil-analoger. Vi legger ikke noe til produktet vårt.

Dette betyr: alt i 1:50-ekstraktet var også i de rå røttene. Alt i 1: 200-ekstraktet var før i 1:50, og før det i 200 gram tørket flisrot.

Kunne du bare spise 200 gram flisrot? Ikke! Du vil være syk. Et menneske kan ikke fordøye 200 gram trefiber. Du er ikke en termitt.

På den annen side, hvis du svelger 4 gram ekstrakt fra 1:50, er gastrointestinal stress usannsynlig. Og 1 gram 1: 200 ekstrakt er tålelig selv for personer med sensitiv mage.

Du kan si: 1: 200-ekstraktet vårt er mildere enn 1:50. Det er også mer konsentrert for aktive ingredienser. Du kan også si: 1 gram 1: 200 er sterkere enn 1 gram 1:50. Men det er matematisk logikk at 4 gram 1:50 ikke er svakere enn 1 gram 1: 200

Ovennevnte forklaring på ekstraktforhold er logisk nok.

Men en australsk urtemedisin i Malaysia hevder at 1: 100 er umulig, og at 1: 200 er helt latterlig.

Problemstillingen er noe annet. Ekstraktet han selger er ikke 1: 200, så han må vri argumenter slik at folk kjøper produktet hans.

Glem det. Sammenlignet med andre uærlige selgere, har denne australske fyren i Malaysia et akseptabelt nivå av integritet.

Det blir verre når du drar fra Malaysia til Singapore. Der, bortsett fra pengesinnede kinesere, finner du en marokkansk fyr med spansk statsborgerskap. Han er den mest patologiske figuren i Tongkat Ali-handelen. Dessverre kan psykopater være ganske farlige.

Han lider av et mindreverdighetskompleks, som han prøver å overkompensere. Han hevder tre akademiske titler og navngir seg som administrerende direktør, selv om han driver distribusjonen fra leiligheten sin.

Han forsøkte å selge seg selv som fotomodell, men kom ikke så veldig langt, inspirerende for at han publiserte seg på nettet i naken (for kort, for stødig). Han prøvde også en karriere som onani guru.

Hvem er karen? La oss spille Hitchcock på det spørsmålet for underholdningens skyld. Før eller senere vil jeg fortelle deg det, eller så vil du finne ut av det selv. Men forsiktig. Dette er en psykopat, og du kan bli offer. Han forfalsker biografen sin, og han forfalsker legitimasjon for Tongkat Ali-svindelen, og vi har notarized proof (forfalskede dokumenter basert på originalene våre).

Men denne personen er ikke den eneste svindleren i Tongkat Ali-handelen, bare den mest barnslige.

Svindlere kommer og går, for det meste prisgitt Google. Hvis Google gir dem en rang, kan de lure publikum til å kjøpe forfalskninger.

I noen tid gjorde påstanden om Tongkat Ali-ekstrakt ved bruk av alkohol som ekstraksjonsmedium rundene. Baloney, selvfølgelig. Kostnaden for et kommersielt produkt som bruker alkohol som ekstraksjonsvæske ville være altfor høye. Og avgiftsdepartementer rundt om i verden vil belaste enhver alkoholutdragsoperasjon til konkurs. Vi bruker ikke alkohol i det hele tatt.

For øyeblikket er en vogue "standardisering" for eurycomanon. Mange peddlers hevder det, med stadig økende prosentandel, venter jeg på en con artist som prøver å overbevise publikum om at Tongkat Ali-utdraget hans er 110 prosent eurycomanone.

Vår arabisk-spanske Singapore-psykopat (bestemt på å ikke bli utgått) hevder allerede et Tongkat Ali-ekstrakt som både er 1: 200 og standardisert for eurycomanone. Men dette er en logisk feilslutning.

Eurycomanon-prosentandelen i Tongkat Ali er ikke konsistent. Derfor har et 1: 200 ekstrakt en viss naturlig variasjon i eurycomanon (ikke hver 200 kg har samme innhold). Hvis et ekstrakt ble standardisert for markørkjemisk eurycomanon, ville mengden rot som skal brukes variere.

Psykopater mangler logikk. Derfor synes vårt arabisk-spanske eksemplar det er en god ide å plassere Google-annonser som advarer mot en 1: 200-anstrengelse, og prøver deretter å selge lesere "standardiserte 1: 200".

Men han prøvde også en karriere som morfareguru. Var Dr. Kellog tross alt om onani og mental helse? Dr. Kellog utviklet maisflak som frokostfat for å stoppe denne praksisen og sikre barns fornuft.


Artikkelen fortsetter under utskriftsskjermeneHvorfor alt oppstyret om eurycomanone likevel? Forestry Research Institute of Malaysia har antydet at eurycomanone skal brukes som en markørforbindelse for å identifisere Tongkat Ali som ingrediens i urtekonveksjoner. Dette er fornuftig fordi eurycomanon er en konstant bestanddel av Tongkat Ali. Bortsett fra cellulose, er eurycomanon den vanligste bestanddelen.


Artikkelen fortsetter under utskriftsskjermeneMen eurycomanone er ikke den kjemiske forbindelsen som er ansvarlig for Tongkat Alis effekter. Mengden vitenskapelig forskning på eurycomanon er tynt. De aller fleste vitenskapelige studier ble gjort med Tongkat Ali-ekstrakt med full spektum, ikke eurycomanon-isolater.

Sumatra Pasak Bumi er dedikert til forbedring av testosteron uten direkte injeksjon av anabole steroider eller testosteronerstatningsterapi med plaster eller oral testosteronundekanoat (Andriol testocaps).

Anabole steroider eller testosteronplaster eller -hetter er ikke en tilfredsstillende løsning fordi noen av fordelene med testosteron er relatert til kroppens egen syntese av hormonet.

En bivirkning av å utsette kroppen for eksogent testosteron er kjønns krymping. Det er ikke selve testosteronet som sørger for store kjønnsorganer, men det faktum at mye testosteron produseres av kjønnsorganene.

Den ukontrollerbare effekten på hele hypothalamus-hypofyse-gonadalaksen er den viktigste ulempen med direkte eksogent testosteron.

Hendelseskjeden langs denne aksen er slik: Lavt testosteron gjør at hypothalamus syntetiserer og frigjør gonadotropinfrigjørende hormon. Gonadotropinfrigjørende hormon aktiverer produksjonen av luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon fra hypofysen. Luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon kommuniserer til mannlige og kvinnelige gonader (testikler og eggstokker) for å øke nivåene av østrogener og testosteron.

Denne beskrivelsen er så enkel som å si at en bil er en maskin med hjul, og hvis du putter diesel i en tank, lager den brann og reiser. Den har også et horn for å fortelle hindringer for å bevege seg ut av veien, og det har en pause, i tilfelle de ikke gjør det.

Du kan ikke forklare en bil i noen få setninger. Og du kan heller ikke forklare det endokrine systemet på en slik kortfattethet.

Å omgå hypothalamus-hypofyse-gonadal-aksen og bare levere eksogent testosteron er for rå terapi. Det er forenklet som å stille inn en treg bil ved å bytte dekk. Det kan ha eller ikke ha ønsket effekt.

De fleste forstår biler bedre enn sitt eget hormonsystem. Fordi biler er mindre kompliserte.

En teoretisk tilnærming vil ikke gjøre susen med å gjenopplive en treg libido. En empirisk tilnærming er mer lovende. Og opplevelsen av tradisjonell medisin med Tongkat Ali, Butea Superba og Mucuna Pruriens antyder tydelig at disse urtene øker sexlysten og resulterer i høyere testosteronnivå. Hvordan akkurat dette skjer? Dette er ikke klart. Men det er mer komplisert enn Tongkat Ali, Butea Superba eller Mucuna Pruriens som kommuniserer direkte med Leydig-celler, og ber dem om å vise seg mer testosteron. Det vil være flere ankerpunkter langs hypothalamic-hypofyse-gonadal aksen.

Detaljer er ukjent.

Bare vær en empirisk person, ikke en teoretisk.

Her nok et stykke empirisk vitenskap som former handelspolitikken til selskapet vårt, Sumatra Pasak Bumi.

Det er bevis for at plast er en viktig faktor for å redusere kjønnsløshet og mannlighet. Den verste synderen er bisfenol A, en hardplast som tradisjonelt brukes til å produsere vannflasker.

Bisfenol A er en hormonell forstyrrelse. Det utvaskes målbare mengder kjemikalier med østrogenaktivitet. Disse kjemikaliene fungerer som østrogener på hypothalamic-hypofysen-gonadal aksen. De forteller hypothalamus, hypofysen og gonader at nok av de naturlige steroidhormonene allerede sirkulerer i blodplasma, og at de derfor ikke trenger å bli syntetisert ytterligere.

En dødelig kjedereaksjon for menn, fordi disse miljøvennlige østrogenene ikke kan erstatte testosteron i spermatogenese, og heller ikke for libido, seksuell lyst, seksuell funksjon, orgasme og seksuell tilfredshet.

Bisfenol A var den første plasten som tydelig ble identifisert som hormonforstyrrende, men forskeren tok ledelsen og undersøkte også annen plast.

Resultatet: mest plast, og muligens alle, utvaskingskjemikalier med østrogenaktivitet.

Drikker du fortsatt vann fra plastflasker? Oppbevare mat i plastbeholdere? Kjøpe helsetilskudd i plastemballasje?

Bedre stopp.

Spesielt hvis problemet er urter for seksuell forbedring.

Jada, vi har handlet Tongkaty Ali-ekstrakt i plastflasker i flere tiår, og mange av kundene våre oppnådde vakre resultater.

Men vi kjenner advarslene for plast, og vi har gått over til å pakke ut ekstraktene våre i dobbelt- eller tykklags papirposer før vi legger dem i plastflasker. Dermed er det ingen sammenheng med våre kapsler eller ekstraktpulver med plast.

Emballasje i papirposer er ikke mulig for mengder på 100 kapsler, og dermed er vår nye produktsortiment 400 kapsler per beholder.

Uansett er doseringene for en merkbar effekt fra seksualitetsforbedrende urter, klassifisert som mat, ikke som medikamenter, i området på flere gram per dag, og for et slikt behandlingsregime kommer ikke enkelt oppvask på 100 kapsler deg veldig langt .Velkommen til en verden av bedre sex


Veiledning for forbedret seksuell funksjon og bedre seksuelle muligheter


Skriv til tongkatali.org på alle språk

Tongkatali.org elsker kulturelt mangfold

Språket ditt - - Ikke engelsk

Du kunne distribuert urter for mer testosteron og bedre sex i Norge

Vi selger urter for bedre sex

Tongkatali.org butikk og religion

Hensikten med livet

Du kan gå ned i vekt med kostholdet til Serge Kreutz

Tongkat ali gir deg testosteron. Testosteron gjør deg til en mann.

Større penis - Hvordan

Produkter

Tongkatali.org sitt originale 1: 200 tongkat ali-ekstrakt for optimalt testosteron
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20