Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Het volledige verhaal van Tongkat Ali 1:200 extract van Tongkat Ali


Door Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi ontwikkelde Tongkatali.org's 1:200 tongkat ali extract in 1998. Er was slechts één Maleisisch bedrijf dat Tongkat Ali voor ons verkocht.

Ons eerste Tongkat Ali-extract was van de verhouding 1:50. Dit is de verhouding die men van nature krijgt, zonder enige verfijning.

Je kunt dit thuis proberen. Je kunt 5 kilo Tongkat Ali wortelchips een uur lang koken. Gooi dan de wortels weg. Verdamp vervolgens het water.

Het verdampingsproces is ingewikkelder dan het koken van de afgehakte wortel.

Bij Sumatra Pasak Bumi gebruiken we onze eigen vacuümverdampingsfabriek.

De verdampingstechniek die wij toepassen is uitgevonden door Henri Nestlé in 1866. Ze is gebaseerd op de standaardfysica. Hoe lager de druk over een vloeistof, hoe lager de verdampingstemperatuur (kookpunt).

Onder lage druk kunt u de melk verdampen of condenseren zonder lang te koken. U moet uw melk nog een paar minuten verwarmen tot boven de 100 graden Celsius om ze te pasteuriseren (dood alle micro-organismen). Voor dit proces heeft u een snelkookpan of autoclaaf nodig, die wij ook gebruiken.

Als je al het water van je gekookte Tongkat Ali wortel hebt verdampt, krijg je een hard residu dat aan je container blijft kleven en dat je moet afschrapen en malen. Het resultaat is je 1:50 extract, een mengsel van anorganische en organische verbindingen. De anorganische verbindingen omvatten mineralen en zouten. Ze zijn meer kristallijn dan organische verbindingen. Organische verbindingen zijn zachter.

Conventionele wijsheid is: de organische verbindingen, niet de anorganische verbindingen, zijn verantwoordelijk voor de effectiviteit van Tongkat Ali. Dit is een realistische aanname omdat de organische verbindingen specifiek zijn voor de plant. De anorganische verbindingen zijn gemeenschappelijk aan een brede waaier van installaties.

Het 1:200-extract wordt afgeleid van het 1:50-extract door mechanische scheiding, centrifugeren en filteren. We verwijderen de kristallijne fracties die meer kans hebben om gastro-intestinale symptomen te veroorzaken. Uit 1 kg ruw 1:50 extract verkrijgen we 250 gram fijner en zwaarder 1:200 extract.

Onze extracten zijn niet gefermenteerd. Er is geen chemische verandering zoals de vergisting van druivensap tot wijn. Er zitten niet veel eiwitten in de Tongkat Ali wortel, maar de aanwezige eiwitten kunnen tijdens het extractieproces gedenatureerd raken. Denaturatie betekent dat de vorm van eiwitmoleculen verandert, maar de chemische samenstelling niet.

Is ons 1:200 extract sterker dan ons 1:50 extract? Het is zeker meer geconcentreerd. Tongkat Ali oplichters rekken hun neppoeders op met sildenafil analogen. Wij voegen niets toe aan ons product.

Dit betekent: alles in het 1:50 extract zat ook in de ruwe wortels. Alles in het 1:200 extract zat eerder in de 1:50, en daarvoor in 200 gram gedroogde gespleten wortel.

Kan je gewoon 200 gram gechipt wortelpoeder eten? Niet doen! Je wordt ziek. Een mens kan geen 200 gram houtvezel verteren. Je bent geen termiet.

Aan de andere kant, als je 4 gram 1:50 extract inslikt, is het onwaarschijnlijk dat er gastro-intestinale stress optreedt. En 1 gram 1:200 extract is zelfs voor mensen met een gevoelige maag verdraaglijk.

Je kunt zeggen: ons 1:200 extract is milder dan het 1:50 extract. Het is ook meer geconcentreerd voor de actieve bestanddelen. U kunt ook zeggen: 1 gram van 1:200 is sterker dan 1 gram van 1:50. Maar het is de wiskundige logica dat 4 gram van 1:50 niet zwakker is dan 1 gram van 1:200.

Bovenstaande uitleg over de extract ratio's is logisch genoeg.

Maar een Australische kruidendokter in Maleisië beweert dat 1:100 onmogelijk is, en dat 1:200 ronduit belachelijk is.

De kwestie is iets anders. Het extract dat hij verkoopt is niet 1:200, dus hij moet zijn argumenten verdraaien zodat mensen zijn product kopen.

Laat maar zitten. Vergeleken met andere oneerlijke verkopers, heeft deze Australische man in Maleisië een aanvaardbaar niveau van integriteit.

Het wordt erger als je van Maleisië naar Singapore gaat. Daar vind je, afgezien van geldgeoriënteerde Chinezen, een Marokkaanse man met de Spaanse nationaliteit. Hij is de meest pathologische figuur in de Tongkat Ali handel. Helaas kunnen psychopaten behoorlijk gevaarlijk zijn.

Hij lijdt aan een minderwaardigheidscomplex, dat hij probeert te overcompenseren. Hij claimt drie academische titels en noemt zichzelf als CEO, hoewel hij zijn distributie vanuit zijn appartement beheert.

Hij probeerde zichzelf te verkopen als fotomodel, maar hij kwam niet ver, ondanks zijn naakte (te korte, te dikke) publicatie op het net. Hij probeerde ook een carrière als masturbatiegoeroe.

Wie is die kerel? Omwille van het vermaak, laten we Hitchcock op die vraag spelen. Vroeg of laat zal ik het je vertellen, of je komt er zelf achter. Maar voorzichtig. Dit is een psychopaat, en je zou het slachtoffer kunnen worden. Hij smeedt zijn bio, en hij smeedt geloofsbrieven voor zijn Tongkat Ali zwendel, en we hebben notariële bewijzen (vervalste documenten gebaseerd op onze originelen).

Maar deze persoon is niet de enige oplichter in de Tongkat Ali handel, alleen de meest kinderlijke.

Oplichters komen en gaan, meestal overgeleverd aan de genade van Google. Als Google ze een rang geeft, kunnen ze het publiek misleiden om hun vervalsingen te kopen.

De bewering dat Tongkat Ali-extract met alcohol als extractiemiddel de ronde deed, heeft enige tijd de ronde gedaan. Onzin, natuurlijk. De kosten voor een commercieel product dat alcohol als extractiemiddel gebruikt, zouden veel te hoog zijn. En accijnsverminderingen over de hele wereld zouden elke alcohol-extractieoperatie tot een faillissement leiden. We gebruiken helemaal geen alcohol.

Momenteel is en vogue "standaardisatie" voor eurycomanone. Veel venters beweren dat het, met een steeds toenemend percentage, ik wacht op een oplichter die het publiek probeert te overtuigen dat zijn Tongkat Ali extract 110 procent eurycomanone is.

Onze Arabisch-Spaanse psychopaat uit Singapore (vastbesloten om niet overtroffen te worden) claimt al een Tongkat Ali-extract dat zowel 1:200 als gestandaardiseerd is voor eurycomanon. Maar dit is een logische misvatting.

Het eurycomanonepercentage in Tongkat Ali is niet consistent. Daarom heeft een 1:200 extract een natuurlijke variatie in eurycomanon (niet elke 200 kg heeft dezelfde inhoud). Als een extract gestandaardiseerd zou zijn voor de marker chemische stof eurycomanon, dan zou de hoeveelheid wortel die gebruikt zou worden variëren.

Psychopaten hebben een gebrek aan logica. Daarom vindt ons Arabisch-Spaans specimen het een goed idee om Google-advertenties te plaatsen die waarschuwen tegen een 1:200 truc, en probeert dan de lezers "gestandaardiseerd 1:200" te verkopen.

Maar hij probeerde ook een carrière als maturbatie goeroe. Had Dr. Kellog toch gelijk over masturbatie en geestelijke gezondheid? Dr. Kellog ontwikkelde maïsvlokken als ontbijtschotel om die praktijk te stoppen en de gezondheid van kinderen te waarborgen.Artikel gaat verder onder de prentzevenWaarom al die ophef over eurycomanone eigenlijk? Het Instituut voor Onderzoek van de Bosbouw van Maleisië heeft voorgesteld dat eurycomanone als tellerssamenstelling wordt gebruikt bij het identificeren van Tongkat Ali als ingrediënt in kruidenbedenkingen. Dit is logisch omdat eurycomanon een constant bestanddeel is van Tongkat Ali. Naast cellulose is eurycomanon het meest voorkomende bestanddeel.Artikel gaat verder onder de prentzevenMaar eurycomanone is niet de chemische verbinding die verantwoordelijk is voor Tongkat Ali's effecten. De hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek naar eurycomanon is dun. Het overgrote deel van de wetenschappelijke studies werd uitgevoerd met Tongkat Ali extract, niet met eurycomanone-isolaten.

Sumatra Pasak Bumi is gewijd aan testosteron verbetering zonder de rechtstreekse injectie van anabole steroïden of testosteron vervangende therapie door patches of orale testosteron undecanoate (Andriol testocaps).

Anabole steroïden of testosteronpleisters of -kappen zijn geen bevredigende oplossing omdat sommige van de voordelen van testosteron verband houden met de lichaamseigen synthese van het hormoon.

Een bijwerking van het blootstellen van het lichaam aan exogeen testosteron is een genitale krimp. Het is niet het testosteron zelf dat zorgt voor grote genitaliën, maar het feit dat veel testosteron wordt geproduceerd door de genitaliën.

Het oncontroleerbare effect op de hele hypothalamus-pituaal-gonadale as is het belangrijkste nadeel van direct exogeen testosteron.

De keten van gebeurtenissen langs deze as is als volgt: Laag testosteron maakt de hypothalamus synthetiseren en vrij te geven gonadotropine-releasing hormoon. Gonadotropine-releasing hormoon activeert de productie van luteïniserend hormoon en follikel-stimulerend hormoon door de hypofyse. Luteïniserend hormoon en follikel - het bevorderende hormoon deelt aan de mannelijke en vrouwelijke gonaden (testikels en eierstokken) mee om niveaus van oestrogenen en testosteron te verhogen.

Deze beschrijving is even simplistisch als zeggen dat een auto een machine met wielen is, en als je diesel in een tank stopt, maakt het een brand en reist het. Het heeft ook een claxon om te vertellen dat er obstakels zijn om uit de weg te gaan, en het heeft een pauze, voor het geval dat ze dat niet doen.

Je kunt een auto niet in een paar zinnen verklaren. En je kunt het endocriene systeem ook niet in zo'n korte tijd verklaren.

Het omzeilen van de hypothalamus-hypofyse-gonadale as en alleen het leveren van exogeen testosteron is een te ruwe therapie. Het is simplistisch als het tunen van een trage auto door het vervangen van banden. Het kan wel of niet het gewenste effect hebben.

De meeste mensen begrijpen auto's beter dan hun eigen endocriene systeem. Omdat auto's minder ingewikkeld zijn.

Een theoretische benadering zal niet de truc zijn om een traag libido te doen herleven. Een empirische benadering is veelbelovender. En de ervaring van de traditionele geneeskunde met Tongkat Ali, Butea Superba en Mucuna Pruriens suggereert duidelijk dat deze kruiden de geslachtsdrift verhogen en resulteren in een hoger testosterongehalte. Hoe precies gebeurt dit? Dit is niet duidelijk. Maar het is ingewikkelder dan Tongkat Ali, Butea Superba, of Mucuna Pruriens, die rechtstreeks met Leydig cellen communiceren en hen vertellen dat ze meer testosteron moeten produceren. Er zullen meerdere ankerpunten zijn langs de hypothalamus-pituaal-gonadale as.

Details zijn onbekend.

Wees gewoon een empirisch persoon, geen theoretisch persoon.

Hier nog een ander stukje empirische wetenschap dat het handelsbeleid van ons bedrijf bepaalt, Sumatra Pasak Bumi.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat kunststoffen een belangrijke factor zijn in de afnemende mannelijke geslachtsdrift en vruchtbaarheid. De ergste boosdoener is bisfenol A, een harde kunststof die van oudsher gebruikt wordt om waterflessen te maken.

Bisfenol A is een hormoonontregelaar. Het spoelt meetbare hoeveelheden chemicaliën met oestrogene activiteit uit. Deze chemische stoffen werken als oestrogenen op de hypothalamus-pituit-gonadale as. Ze vertellen de hypothalamus, hypofyse en gonaden dat er al genoeg van de natuurlijke steroïde hormonen in het bloedplasma circuleren en dus niet verder gesynthetiseerd hoeven te worden.

Een fatale kettingreactie voor mannen, omdat deze oestrogenen uit de omgeving testosteron in spermatogenese niet kunnen vervangen, noch voor libido, seksueel verlangen, seksuele functie, orgasme en seksuele bevrediging.

Bisfenol A was de eerste kunststof die duidelijk als hormoonontregelaar werd geïdentificeerd, maar de wetenschapper nam het voortouw en onderzocht ook andere kunststoffen.

Het resultaat: de meeste kunststoffen, en misschien wel alle, uitlogingschemicaliën met oestrogene activiteit.

Drinkt u nog steeds water uit plastic flessen? Voedingsmiddelen in plastic verpakkingen bewaren? Gezondheidssupplementen in plastic verpakkingen kopen?

Je kunt beter stoppen.

Vooral als het gaat om kruiden voor seksuele verrijking.

Zeker, we hebben Tongkaty Ali-extract al tientallen jaren in plastic flessen geruild en veel van onze klanten hebben mooie resultaten behaald.

Maar we kennen de waarschuwingen voor kunststoffen en we zijn overgestapt op het verpakken van onze extracten in dubbellaagse of dikkere papieren zakken voordat we ze in plastic flessen doen. Onze capsules of extractpoeders sluiten dus niet aan op kunststoffen.

Verpakken in papieren zakken is niet haalbaar voor hoeveelheden van 100 capsules, daarom is onze nieuwe productlijn 400 capsules per container.

Hoe dan ook, de doseringen voor een merkbaar effect van seksueel-verbeterende kruiden, geclassificeerd als voedsel, niet als drugs, zijn in het bereik van enkele grammen per dag, en voor een dergelijke regeling, een enkele schoen van 100 capsules brengt je niet erg ver.Welkom in een wereld van betere seksGids voor verbeterde seksuele functie en betere seksuele kansen


Schrijf naar tongkatali.org in elke taal

Tongkatali.org houdt van culturele diversiteit

Uw taal - - Niet Engels

U kunt kruiden verspreiden voor meer testosteron en betere seks in Nederland of België

Tongkatali.org winkel en religie

Wij verkopen kruiden voor betere seks

Het doel van het leven

Je kunt afvallen met het dieet van Serge Kreutz

Tongkat ali geeft u testosteron. Testosteron maakt je een man.

Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden

Het originele 1: 200 tongkat ali-extract van Tongkatali.org voor optimaal testosteron

Morele Waarden

Wetenschappelijk bewijs voor Tongkat Ali

Penis en testikels grootte na gebruik van Tongkat Ali

Grotere penis - hoe

De noodzakelijkheid en voordelen van vernietigingl

Vrouwelijke Emancipatie

Liefde en seks in Azië

Seksuele Verlangens

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden

Landenvergelijking voor de nieuwkomern

Geen seksuele lust zonder Tongkat Ali

Waarom je feedback op Ebay niet moet gelovenPT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20